Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ingangsexamens arts en tandarts bleken toch moeilijker dan vooraf ingeschat: alle kandidaten kregen vijf punten extra op beide onderdelen

Alle deelnemers die de helft behaald hebben op beide onderdelen voor het toelatingsexamen voor arts en tandarts, en die hebben aangegeven met de opleiding te willen starten, kunnen dat ook. De vooraf opgestelde quota voor artsen en tandartsen zijn ingevuld, al moest de examencommissie wel vijf extra punten voor beide examenonderdelen toekennen omdat de vragen toch nog moeilijker bleken dan vooraf ingeschat.

5 reacties

  • Andreas Rock

    6 jaar geleden
    @Raf Peeters, Er staat in het artikel dat de moeilijkheidsgraad een inschatting is, het kan dus best gebeuren dat er zich een foutje voordoet. Bovendien zullen de zwakkere studenten die slaagden voor de ingangsproef, er de eerste jaren worden uitgefilterd. Ze zullen immers nog veel examens en stages moeten doen waar ze eveneens voor moeten slagen.
  • Ludo Tobben

    6 jaar geleden
    En hier aanvaarden diverse huisartsen geen nieuwe patienten meer.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Alle kandidaten extra 5 punten bij?.Mij zegt dat gewoon dat het niveau onder alle peil ligt ,maar kom maar bij dit soort afgestudeerden terecht die aan je lichaam of in je mond beginnen te prutsen,mag er niet aan denken .
  • Serge Aernoudt

    6 jaar geleden
    En ik nog soms langer maar in nood mag ik er wel even tussen.
  • jan tobbak

    6 jaar geleden
    iedere keer dat ik een afspraak probeer te maken met een tandarts moet ik minstens 3weken wachten ?????