Rv
Volledig scherm
© Rv

"Eén man brak zelfs zijn teen": zo hectisch verloopt de dagelijkse sprint voor de beste ligstoel

BizarOp jullie plaatsen... Klaar? Start! Wie tegenwoordig kiest voor een luilekkervakantie in een zuiders hotel kan maar beter afgetraind voor de dag komen. Elke ochtend rennen toeristen immers voor hun leven om toch maar de beste ligstoel aan het zwembad te bemachtigen.

115 reacties

  • Ivan VanStaeyen

    6 jaar geleden
    Wordt zelfs gedaan in all in 5 sterren hotels. En idd soms zie je geen kat heel de dag, enkel de handdoek. Toch een systeem dat al 20 jaar niet meer is veranderd. Als dat de regel is moet je zeker geen handdoeken het zwembad ingooien of verwijderen vd ligstoelen. Verander dan het regelment.
  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    binnenkort staan er parkeermeters naast de stoelen. 1 euro per uur of zo. als het rode licht brandt, is de stoel bezet. gaat ie over op groen, dan is de plaats vrij en weet je dat die handdoek er onnodig ligt en gaat ie naar de gevonden voorwerpen.
  • VIVIANE bastenie

    6 jaar geleden
    Ik zelf heb dat vaker mee gemaakt ,in Spanje ,Mallorca, Tunesie ,Turkije,het is overal het zelfde,het beste zijn de kleinschalige hotels,daar is het zo wie zo al veel minder druk en veel rustiger.Als ik wel eens aan het zwembad lag zag ik op verschillende stoelen handdoeken liggen en die lagen er soms heel de dag zonder dat er ook maar iemand op lag.Ik hebzelf heel wat van die handdoeken eraf gegooit als ik merkte dat er niemand op kwam liggen .
  • Van Camp Robin

    6 jaar geleden
    Een heel jaar werken en dan 14 dagen naar een All In hotel, als haringen rond het zwembad, joelende kinderen en een stormloop naar voedsel tijdens de maaltijden. En dat noemen ze dan ontspanning. Zielige mensen die zulke vakanties boeken.
  • eddy bollaert

    6 jaar geleden
    Dat noemt men vakantie.