Speciaal aanklager Robert Mueller.
Volledig scherm
Speciaal aanklager Robert Mueller. © REUTERS

12 Russische inlichtingenofficieren aangeklaagd voor hacken e-mails Amerikaanse Democraten tijdens verkiezingen 2016

BuitenlandEen onderzoeksjury die samen werd gebracht door speciaal aanklager Robert Mueller heeft 12 Russische inlichtingenofficieren aangeklaagd in verband met de hacking van een server van de Democratische partij bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016. 

21 reacties

  • pieter lemmens

    6 jaar geleden
    Weldra heeft Trum een vis-à-vis met Poetin waar geen enkel Amerikaans diplomaat, zelfs geen Amerikaans vertaler, bij aanwezig mag zijn. Wat heeft hij te verbergen, wat behoeft zoveel geheimhouding, wat mogen de VS-burgers niet weten? Rare president is dat.
  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Van deze show gaan ze toch een film maken, of niet soms? En alles om tegen te werken. Daarmee wordt Amerika en de wereld niet beter. schaf toch eens alle vooroordelen af. En we zijn al een stap verder in de goede richting.
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Breitbart is een extreemrechtse site en geen nieuwsdienst. Dit aanhalen als bron toont nogmaals je geloofwaardigheid. Bovendien gaan we dan voorbij aan het feit dat Mueller een Republikein is.
  • Karel Pieters

    6 jaar geleden
    Stop met deze geldverspilling, Trump mag een mens dood schieten op straat en nog gaan ze hem niet lastig vallen. Kunnen we het ook eens hebben over hoe the VS zich gemoeid heeft in de politiek van midden en zuid-amerika in de jaren 80 en later ? Letterlijk politiekers vermoorden en tegenstanders militair ondersteunen in het belang van bananen firma's ! Dat was pas zich bemoeien met de verkiezingen.
  • stefaan depraetere

    6 jaar geleden
    wel interessant om te zien dat bijvoorbeeld bretbart wordt aangehaald als bron. Vermoedelijk is dat Breitbart, een site die niets anders doet dan zichzelf als kleine arme eerlijke speler opstellen tegen het grote 'big news'. Komaan, de miljoenen dollars steun vanwege pakweg de Koch brothers vloeien rijkelijk naar dergelijke sites. Het is net zoals een Boiron dat weent over de big pharma.