Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Alderweireld: "Laat dit het begin zijn van nog iets mooier" - Kompany: "Finale hadden we gewonnen" - De Bruyne: "Ik geniet van het voetbal dat ik bij de Rode Duivels kan spelen"

WK voetbalToby Alderweireld was de redder in nood door de stiftbal van Eric Dier van de lijn te keren. De verdediger van Tottenham Hotspur die "bang was om de bal in eigen doel te schieten" blikte ook al vooruit: "We hebben een mooie stap gezet."

55 reacties

  • HUBERT VANHOVE

    6 jaar geleden
    @f.peeters in Engeland kunnen ze er schijnbaar iets meer van U bent waarschijnlijk meer een fan van onze dribbelkont dus ieder zijn favoriet maar liefst realistisch blijven
  • Berry Colijn

    6 jaar geleden
    Wat een praatjesmaker die Kompany. Gaan de Belgen nu naast de schoenen lopen terwijl ze dat altijd de Ollanders verwijten!! En het is nog maar de 3de plaats!!!
  • René Van Halen

    6 jaar geleden
    Ik ben er nog zo zeker niet van dat Kompany de finale had gewonnen. Volgens mij had hij aan de rust al alle sterren van de hemel gezien met de snelle Kroatische spitsen.
  • Frans Peeters

    6 jaar geleden
    Wij genieten NIET van het voetal dat jij brengt, Kevin. 90% balverlies en dan nog denken dat je kan voetballen?
  • Guy Van Deun

    6 jaar geleden
    Kompany vergist zich in zijn uitspraak: De Finale hadden de Belgen gewonnen "indien" zij in de finale zouden geraakt zijn.