Donald Trump en Vladimir Poetin in november vorig jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Donald Trump en Vladimir Poetin in november vorig jaar. © AFP

Werkte Trump nu wel of niet samen met de Russen? Vier hypothesen

de VolkskrantAls Donald Trump en Vladimir Poetin elkaar maandag in Helsinki ontmoeten, hangen er grote vraagtekens boven hun hoofden. Want er zijn veel theorieën over de banden tussen de beide wereldleiders, maar minstens zoveel vragen. En de feiten zijn nog steeds onvolledig.

10 reacties

  • lodewijk maesen

    6 jaar geleden
    bernaerts diane..u kan zeggen wat u wilt...meer en meer niet-stemmers trump stemmen ook op hem volgende keer....make America great again...
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Francinne: inderdaad: de EU-politici hadden uiteraard liever Clinton, maar die kwamen er ook openlijk voor uit en hebben geen smerige truken gebruikt om Clinton aan de overwinning te helpen. (hoewel ze natuurlijk wél die overwinning behaald heeft, met bijna 3 miljoen stemmen meer dan Trump) En is het niet veelzeggend dat het Steele-rapport in eerste instantie was besteld door de Republikeinen, die ook niet wilden dat Trump de Republikeinse kandidaat zou worden?
  • Gino De Neef

    6 jaar geleden
    Geen enkel bewijs
  • RENE LENAERTS

    6 jaar geleden
    Samenwerken met de Russen? Die vent is niet in staat om met even wie samen te werken; hij heeft al meer ministers en medewerkers versleten dan zijn Melania schoenen.
  • Francinne Declerque

    6 jaar geleden
    Poetins pogingen om de Amerikaanse verkiezingen naar zijn hand te zetten ? Wie zegt dat, en waar zijn de bewijzen ? Het is eerder opvallend geweest hoe uitgerekend de Eu politici hebben geprobeerd de verkiezingen pro Hilary Clinton te laten uitdraaien, en dat deden ze niet eens in het geheim. Dus zoals trump zegt, fake News.