AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump na ontmoeting met Poetin: "We moeten een nieuwe weg inslaan met vrede en stabiliteit"

Tijdens een gezamenlijke persconferentie hebben de Amerikaanse president Trump en zijn Russische ambtsgenoot Vladimir Poetin aangegeven dat ze een constructief gesprek hebben gehad. "We moeten een nieuwe weg inslaan van vrede en stabiliteit", klonk het. Voor de persconferentie begon, voerde een man actie door het 'Nuclear Weapons Ban Treaty' in de lucht te steken. Hij werd door de veiligheidsdiensten uit de zaal gezet.

50 reacties

  • Roeland Van de Wal

    6 jaar geleden
    De vijf voorafgaande presidenten van Amerika hebben miljoenen oorlogsslachtoffers op hun geweten.Bush alleen al heeft honderdduizenden kinderen op zijn geweten door de sanctie's die hij toen tegen Irak getroffen heeft. Een voor één zijn het oorlogsmisdadigers en geen kwaad woord over hen in de pers.een mens vraagt zich af wat er mis is met de pers.Obama zei zelfs,"Ik moet toch echt goed zijn in het doden van mensen".Stel je voor Trump zou zo iets zeggen.....
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    Zitten, pootje, nu liggen; Goed zo Trumpje ge zult het nog leren. Nu krijgt ge een koekje. Op, zit, pootje , lig....En dat doet Kameraad Poetin met zijn troeteltje.
  • paul lemmens

    6 jaar geleden
    zulke leiders heeft de EU nog nooit gehad , zij zorgen voor hun burgers
  • Oisin Macdara

    6 jaar geleden
    Ik geef DonaldTrump zeker niet met alles gelijk, maar nu staat hij recht in zijn schoenen. Er is helemaal geen bewijs van Russische inmening. Er is wel bewijs dan Clinton de voorverkiezingen gestolen heeft van Bernie Sanders. De Clinton aanhangers zoals Mc Cain willen dus oorlog met Rusland!
  • peter verbruggen

    6 jaar geleden
    wat een president, die zijn eigen land negeert maar liever poetin vertrouwt .. zijn eigen producten in azie laat produceren en immigranten aanwerft omdat ze goedkoper zijn dan zijn eigen volk. wat een president .....