AP
Volledig scherm
© AP

Democraten én Republikeinen maken brandhout van Trumps optreden: "Een van meeste schandelijke optredens van een Amerikaanse president ooit"

Critici van de Amerikaanse president Donald Trump hebben verbijsterd gereageerd op diens persconferentie met Vladimir Poetin in Finland. Democraten verwijten de president de kant te kiezen van de Russische leider en het advies van zijn eigen inlichtingendiensten te negeren. En zelfs in zijn eigen Republikeinse partij is de kritiek niet mals.

208 reacties

  • Maria vansant

    6 jaar geleden
    En onze politiekers wat vinden jullie daar dan van in plaats van met trump te moeien die democratische werd gekozen. Wat heeft de vorige president positief gedaan dan?
  • Gunther Leonhardt

    6 jaar geleden
    Vrede met Rusland, vrede met Noord-Korea, binnenkort vrede in Syrië. De oorlogsgezinde lobbyisten in Washington worden duidelijk nerveus. Ga zo door, Donald!
  • Dirk Van Brussel

    6 jaar geleden
    Twitteren = kwetteren. Zei men vroeger van mensen die maar door bleven jammeren zonder iets fundamenteels te zeggen. Trump blijkt daar een meester in te zijn.
  • Kceetje Cleymans

    6 jaar geleden
    Dat er hier Trump verdedigen gaat mijn petje te boven
  • Sandra Van Heyste

    6 jaar geleden
    De ene bully wordt overklast door de andere. Nu geeft de Tumpet nog carte blanche aan de russen dat die verder hun goesting mogen doen in de wersterse wereld met manipulaties, vergiftigingen, moorden, spionage enz. Make Russia Great Again. Goed gespeelt van Putin.