BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Eddy Merckx is zeker: "Geen twijfel mogelijk, Froome wint de Tour"

Tour de France"Niet boeiend, echt niet." Zelfs Eddy Merckx heeft zich in de eerste week van de Tour de France verveeld. Ook de kasseienrit naar Roubaix vermocht niet om het klassement op te schudden. En op het einde van de Tour wint Chris Froome. Ook dat is voor Merckx een uitgemaakte zaak.

33 reacties

  • Jan Standaert

    6 jaar geleden
    Ik ben wielerfan geweest sinds einde jaren zestig. Nu interesseert het mij niet meer. Froome is niet enkel saai; hij had moeten thuis blijven. Zoals we onlangs anti-voetbal te zien kregen is 't nu alle dagen anti-wielrennen. Ik haak af met pijn in het hart.
  • Ronny Van Wijngaerden

    6 jaar geleden
    Wacht tot zijn astma begint op te spelen, dan zal hij wel rijden. Durft niet in het geel, want dan is hij te herkenbaar voor de supporters die hem wel zullen hinderen in de bergen.
  • johan Maddens

    6 jaar geleden
    Froome heeft geen tegenstand omdat hij gewoon supersterk is . Ik bewonder Froome na al die verwijten en valse meldingen , dat hij nog steeds presteerd . Moet wel zelfzeker zijn van zichzelf . Moest al 5 x de tour gewonnen hebben ware het niet van Wiggens . Hij trapt gewoon in de boter .
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Maar hij zal nooit een Merckx zijn ! Zeker weten en heeft nauwelijks tegenstand dus ...
  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    Ze zit ten allemaal aan een of ander verboden spul. De ene ploeg heeft al wat meer financiële middelen dan de andere en dat is dan ook het enige verschil, de kwaliteit van de smeerlapperij die ze gebruiken.