Mensen betuigen de laatste eer aan de slachtoffers van de schietpartij in Las Vegas.
Volledig scherm
Mensen betuigen de laatste eer aan de slachtoffers van de schietpartij in Las Vegas. © EPA

Hoteleigenaar daagt meer dan 1.000 slachtoffers van schietpartij Las Vegas voor de rechtbank

De eigenaar van het beroemde Mandalay Bay hotel in Las Vegas heeft een rechtszaak aangespannen tegen meer dan 1.000 slachtoffers van de schietpartij vorig jaar waarbij 58 mensen omkwamen.

43 reacties

  • Jean West

    6 jaar geleden
    annie dupont Een bezoeker vertrekt van een oprit van een huis en rijd een persoon op het voetpad dood volgens uw redenering is de eigenaar van het huis dan verantwoordelijk want hij heeft niet gekeken of er een voetganger afkwam.
  • Luc Besson

    6 jaar geleden
    @ Dupont & Shraudry : jullie zijn duidelijk geen zelfstandigen en hebben ook geen kaas gegeten v/h hotelwezen ! Het is niet aan een hotel om politie te spelen, hun enige job is een comfortabel verblijf met een goede service aan hun klanten te bieden ! Al de rest is advocatenzever !
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Het is zekfs al doorgedrongen to vlaanderen,hier weten sommige vrouwen ook al van plukken van amerikanen ,verkeerde kleur van lippenstift als cadeau en ze stappen al naar de rechtbank om echtscheiding zolang dieje pee mer genoeg kan afdokken ,en hier de grote bv uithangen
  • karel kockx

    6 jaar geleden
    Dank u Chris Deckers dit is een zeer grote nagel en er boenk op, en zeker omdat wijzelf geen enkel verweer meer mogen hebben tegen mogelijke agressie.
  • Jan Sierens

    6 jaar geleden
    In de reacties geven verschillende de hotel eigenaar gelijk. Maar u het artikel is niet eens op te maken wat de aanklacht is. Weten jullie meer?