Gianfranco Zola.
Volledig scherm
Gianfranco Zola.

TransferTalk 18/07. Gianfranco Zola assistent bij Chelsea - Liverpool maakt van Alisson duurste doelman ooit

Transfer TalkHet WK zit erop, het sein voor de clubs om de geldbuidel nog eens open te trekken. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Breken de Engelsen alweer een transferrecord, wie gaat er voor de miljoenen naar China en waar gaan de Belgische toppers heen? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

19 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    hopelijk gaat het met dieje dure keeper dezelfde weg op als met dieje duits,en ik hoop dat Big Si vertrekt,en dat hij het daar voor bekeken houdt,zolang dieje klop daar trainer is is alles beter dan een belg
  • Willy Devroey

    6 jaar geleden
    Neymar gaat nog beter leren vallen, want dat kan hij toch nog niet. Z fluiten nooit penalty in zijn voordeel. Het valt namelijk op als er een mooie speler in zijn buurt komt valt hij. Zou het ergens anders aan liggen?
  • David Lievens

    6 jaar geleden
    Ajax is een faillissement aan het voorbereiden ofwat???
  • E C

    6 jaar geleden
    krijg het sch.... van al die betweterige commentaren zoals.... ik heb het reeds gezegd...ik heb het reeds dikwijls gemeld....
  • Lieven De Weirdt

    6 jaar geleden
    De Sutter denkt in Lokeren op pre-pensioen te kunnen gaan, en is meer bezig met zijn padelclubs dan met voetbal. Dat Lambrechts daar geen in heeft, lijkt me 100% te begrijpen.