Yentl wijst de plek aan waar de slang nog steeds verstopt zit.
Volledig scherm
Yentl wijst de plek aan waar de slang nog steeds verstopt zit. © Kristof De Cnodder

En plots kruipt er een slang door je living…

Een koppel uit Halle-Zoersel heeft gisteravond de schrik van hun leven beleefd. Yentl Van der Wee en Steven Vanden Eynden waren rustig tv aan het kijken toen er plotseling een slang door de woonkamer kroop. Het reptiel was ongeveer een meter lang en zo’n twee centimeter dik.

7 reacties

  • robert colaes

    6 jaar geleden
    Met een haardroger warme lucht (geen hete) in de kier blazen en de slang Zal het vlug te warm krijgen en uit de kier tevoorschijn komen.
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Bij mij lag er eentje op mijn buxus langs het tuinpad. 50 cm lang. Een soort die jaagt op hagedissen en niet gevaarlijk is, denk ik. Ik schrok wel even en nam afstand en ging iemand roepen om ook te komen kijken. Tuurlijk was die slang weg. Al even geschrokken als ik. Volgende keer ga ik echt rustig blijven observeren. Eenden en kippen eten hier slangen. Bij een eend kronkelt dat arme dier nog in de nek ... Nog een beetje natuur doet deugd.
  • leen hanssens

    6 jaar geleden
    Een wurgslang! Niet gevaarlijk voor mensen. Wie of wat wurgt ze dan wel?
  • Ricci Latte

    6 jaar geleden
    Hopelijk heft de eigenaar een vergunning en dient hij het onderkomen van de slang eens deftig na te kijken op "ontsnappingsmogelijkheden".
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    Kan de eigenaar van die slang niet zorgen dat ze niet ontsnapt , of kruipt ze bij hem thuis vrij rond. Reptielen als huisdier zouden beter verboden worden.