IN KAART. Stem jij in oktober al digitaal of nog met potlood en papier?

Over drie maanden zijn het weer gemeenteraads- en provincieraadsverkiezingen. Voor de eerste keer ooit zullen de inwoners van een meerderheid van de Vlaamse gemeenten elektronisch kunnen stemmen. Ontdek op de kaart of in de tabel hoe het in jouw gemeente zit. 

37 reacties

  • Detlef Van de Wal

    6 jaar geleden
    Het enige wat er nog door mij gestemd zal worden is men gitaar.
  • Tom Amonski

    6 jaar geleden
    Geef mij maar potlood en papier dan is er tenminste een bewijs van de stemmen.
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Waarom kan tax-on-web en waarom kunnen we thuis niet elektronisch stemmen? Waarom blijven sommige gemeenten nog steeds 'op papier'? Tax-on-web wordt beschouwd als zijnde superveilig (met megavolumes privégegevens) maar een stemcomputer... super onveilig... Bizar!
  • Marc De Cock

    6 jaar geleden
    Stemmen (opkomst) is een democratische plicht waar onze voorvaders voor gevochten hebben. Het is een kleine moeite! Men moest al die niet opdagen de volgende keer oproepen als bijzitter!
  • Hubert Vanmechelen

    6 jaar geleden
    - Een 2de reden waarom ik niet stem is dat partijen met valse beloftes naar de kiezers trekken. Eenmaal de verkiezingen voorbij komen ze met een totaal ander programma op de proppen. Het regeerprogramma... dat heel wat verschilt van het verkiezingsprogramma. Remember het optrekken v/d pensioenleeftijd, de taxshift, het duurder maken v/d basisbehoeften enz. enz.