screenshot AGT
Volledig scherm
© screenshot AGT

Bloedstollende trapeze-act in America's Got Talent gaat pijnlijk fout

Zeker 11 miljoen tv-kijkers hebben gisteren vol afgrijzen gezien hoe een trapeze-act bij America's Got Talent op pijnlijke wijze fout ging. Halverwege het optreden, op het moment dat een geblinddoekte Tyce Nielsen (29) zijn vrouw Mary Wolfe (32) moest opvangen, glipte ze door zijn vingers, waarna Mary keihard op het podium smakte.

23 reacties

  • Danny den Hollander

    6 jaar geleden
    Heb vroeger vaak bij Holland Got's Talent bij de optredens in Hilversum wezen kijken, er werd vaak iets in scene gezet, in geknipt, dingen over gedaan om het wat grappiger en wat sensationeler over te doen, op TV is er veel namaak!
  • Maja Könecke Faber

    6 jaar geleden
    Het is niet normaal zoiets te laten zien, expres of niet. Ik ben blij dat ik niet in het publiek zat, want ik heb zelf een trauma die al 62 jaar oud is van 3 hoog uit raam vallen als kind van 3. En ja, inderdaad waarom was er geen vangnet? Toch een kunstwerkje was het wel!
  • Gabriël Heirbrandt

    6 jaar geleden
    Wooaw! ongelooflijk, fantastisch opgezet spel.
  • jenty turtelboom

    6 jaar geleden
    Wat sneu dat jullie echt denken dat men zoiets express doet. Die mat ligt er idd voor de veiligheid. En het heeft gewerkt. Er kan altijd iets foutlopen... hoe goed je ook bent.
  • Mohamed Kabbal

    6 jaar geleden
    Part of the act en perfect getimed. Geweldig goed gedaan. Dat de media dit niet ziet weet ik het ook niet.