donderdag 19 juli 2018 - Sport
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

ESK trekt zich op gang voor het nieuwe seizoen.  Dick Demey

ESK leopoldsburg

Eén afwezige op eerste training

Op Matthias Jansen na was iedereen van de partij op de eerste training van ESK Leopoldsburg. De Balenaar werd begin mei geopereerd aan de knie (kruisbanden) en moet nog enkele

maanden revalideren.

Op Matthias Jansen na was iedereen van de partij op de eerste training van ESK Leopoldsburg. De Balenaar werd begin mei geopereerd aan de knie (kruisbanden) en moet nog enkele maanden revalideren.

De trainingen werden geleid door David Swolfs en Job Melis, twee jonge trainers met ambitie. Michel Kenis is niet langer hoofdtrainer maar als technisch coördinator blijft hij nauw betrokken bij de club. Swolfs, vorig jaar nog trainer bij V. Balen, voetbalde vier seizoen bij Excelsior Heppen. Melis trainde de jeugd van Lommel United en nog nooit een eerste elftal. Zij krijgen een kern van 21 spelers ter beschikking waarvan drie doelmannen: Lennert Ghijsens, Seppe Juressen en Stef Degreef. In de kern zitten ook acht nieuwkomers. Volgende week dinsdag volgt de eerste oefenpartij in en tegen V. Balen. De partij tegen Berg en Dal op woensdag 8 augustus wordt in Strooiendorp gespeeld en niet in Meerhout. (jmu)

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws