Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Beslissing statiegeld niet op agenda morgen: ook N-VA wil afvalplan wél bespreken

Net als coalitiepartner Open Vld vindt ook N-VA dat het afvalplan van minister van Leefmilieu Joke Schauvliege (CD&V) morgen wél moet besproken worden op de 'superministerraad' van de Vlaamse regering. "Dit moet morgen zeker besproken worden", zo zei N-VA-viceminister-president Liesbeth Homans in De Ochtend op Radio 1.

20 reacties

  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Nog rap wat fiksen ( pluimen van de gewone mensen) voor het verlof ,typisch nva . Dan vlug in verlof naar het Zuiden om niks meer te horen en hopen dat wij het zullen vergeten . Niet met mij hoor Liesbethje . De mandaten partij zal wel weer geld willen.
  • eric maier

    6 jaar geleden
    De uitvoering ervan is te duur voor de zelfstandigen. Zet daarnaast het feit dat talrijke gemeentebesturen veel vuilbakken hebben weggehaald van het straatbeeld, dus ja...waar kan je heen mat dat afval van een blikje etc... het is zoiets als klagen over de luchtkwaliteit, en tegelijk massas's bomen omkappen en niks in de plaats.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Hoe komt er dat blikjes en plastiekflessen overal rondslingeren, omdat de mensen van het schone schijn wereldje die daar gooien. Iedereen weet dat zoiets niet kan en als iemand betrappen zware boetes, wie frisdrank of flessen alcohol kan kopen kan ook een vuilniszak betalen, en sluikafval zijn meestal de mensen die te gierig zijn om het containerpark te betalen. De festival generatie vindt het nu al normaal dat ze afval achterlaten, waarschijnlijk de toekomstige klagers en zagers.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    De N-VA is tegen statiegeld. Maar wil waarschijnlijk wel naar een afvalplan waarmee extra geld uit onze zakken gehaald kan worden.
  • jos duriau

    6 jaar geleden
    Zulke zaken zouden toch federaal moeten beslist worden maar ja dan heeft de overbodige Vlaamse regering blijkbaar niets te doen.