belga
Volledig scherm
© belga

Dewinter tweet 'opsporingsbericht': "Zijn parlementaire immuniteit kan opgeheven worden"

"Zolang ze elkaar afmaken, deel ik dit bericht graag." Met die begeleidende boodschap gooide Filip Dewinter (Vlaams Belang) een bericht van de Antwerpse drugsmaffia op Twitter. Een actie waarmee hij zich op zijn minst in een grijze zone waagt, schrijft De Morgen.

127 reacties

  • Gilles Bkk

    6 jaar geleden
    belgie, waar een gekende drugdealer meer rechten heeft dan iemand die probeert hem op te sporen
  • Benny Bertrant

    6 jaar geleden
    Hebben de Rode en de Groene paprika's weer eens overlegd wie aan te spreken voor een statement en De Winter te ondergraven?
  • Leo Duym

    6 jaar geleden
    Zolang het media-cordon rond het VB bestaat (niet het politieke cordon), sta ik voor 100% achter Dewinters provocatief optreden. Stel dat het VB niemand had zoals Dewinter, je zou in de VB-hatende media van het VB nauwelijks nog iets horen.
  • erik jagers

    6 jaar geleden
    Zeg André herbots, mijn god is FDW niet, maar ik ben zeker dat mocht hij staatssecretaris voor asiel en migratie zijn dat het er heel anders zou uitzien dan bij leugenaar Francken. Hij zou niet dulden dat de socialistische benoemingen in DVZ gewoon bleven zitten en dat het Waalse MR de echte koers bepaalde. In een vrij en democratisch Vlaanderen zou VB al lang in de regering zitten.
  • walter verkest

    6 jaar geleden
    André Herbots nooit gehoord van de vrije meningsuiting ? Dewinter durft te zeggen waar het op staat en men kan hem niet tegen spreken ! tenzij personen zoals u die denken het licht te hebben gezien en de waarheid in pacht te hebben ! . Ik ben ook niet altijd akkoord met de manier van converseren van mr Dewinter maar ga niet roepen om zijn burgerrechten af te nemen . U vind Dewinter extreem ! maar u bent het voorbeeld van extreme mening man .