Tom Van Grieken en Filip Dewinter.
Volledig scherm
Tom Van Grieken en Filip Dewinter. © BELGA

Twitter-account Filip Dewinter opgeschort na omstreden 'opsporingsbericht'

vlaams belangHet Twitter-account van VB-kopstuk Filip Dewinter is gedurende twaalf uur opgeschort door zijn omstreden 'opsporingsbericht'. Dewinter tweette eerder deze week een oproep op Facebook uit het drugsmilieu, waarin een beloning van 100.000 euro wordt uitgeloofd voor wie een man binnenbrengt die cocaïne zou hebben gestolen, "dood of levend". "Zolang ze elkaar afmaken, deel ik dit bericht graag!", zette hij erbij.

70 reacties

  • JOHAN Goossens

    6 jaar geleden
    democratie, weten de mensen wel wat dit wil zeggen?denken die nu echt dat wij in een democratie leven ?
  • Andté Herbots

    6 jaar geleden
    Lily De smet,inderdaad hij zegt zoals het is, hij weet goed genoeg dat hij nooit verantwoordelijkheid zal moeten opnemen dan is het gemakkelijk om zoiets te zeggen. Veronderstel even dat die man in een regering zit dan kan hij totaal niets doen of hij zou meer dan 50% van de stemmen moeten halen en dat is een utopie.Dus......
  • Merlijn Picavet

    6 jaar geleden
    Alles wat niet linksdraaiend is mag gewoon stuk; onze maatschappij, de grenzen, veiligheid, rust, en sociale instellingen wetten en normen, ons rechtssysteem en alle trukken zijn goed. Sommigen gaan zelfs zo ver in hun hypocretie dat ze onder het mon van de veiligheid van de burger de drughandelaars een vrijgeleide van handel willen garanderen.
  • eric maier

    6 jaar geleden
    hij slaat vaker de nagel op de kop, maar blijft zich als een idioot gedragen....
  • GERARD DE PELECIJN

    6 jaar geleden
    De winter in de zomer, dat doet deugd!