Archiefbeeld - Mark Zuckerberg
Volledig scherm
Archiefbeeld - Mark Zuckerberg © EPA

Zuckerberg belde Trump daags na presidentsverkiezingen

Donald Trump zou in de dagen na zijn verkiezingsoverwinning Mark Zuckerberg aan de telefoon gehad hebben. De Facebookbaas belde de president-elect om hem te feliciteren met zijn overwinning tegen Hillary Clinton en de succesvolle campagne die hij had gevoerd.

14 reacties

  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Waren het dan toch niet de Russen?
  • patrice montbelui

    6 jaar geleden
    Voor een keer moet ik zeggen dat Mohamed Halmaoud gelijk heeft , de verkiezingen werden op een democratische en door de wet vastgelegde wijze gewonnen , maar de Clinton ,Soros en Eu aanhangers die de globalisering vereren kunnen er zich niet bij neerleggen .En ik geef ze hoop want het zal minstens blijven duren tot in 2022.
  • René Schoeters

    6 jaar geleden
    Véél stemmen of weinig stemmen, capabel of niet capabel...voor sommige blijft Trump blijkbaar iets wat hun leven beheerst! Aan elke Amerikaanse president kleven goede en slechte herinneringen, allemaal!!!
  • Jos Verelst

    6 jaar geleden
    Mohamed is waarschijnlijk een Trump supporter, die liegen even hard als Trump zelf.
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    @Mohamed Halmaoud ::: Donald Trump had in 2016 2.864.974 stemmen MINDER dan zijn belangrijkste tegenstander Hillary Clinton. Waar vindt u die "grote meerderheid"? U beter inlichten!
  1. TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Protesten in Tel Aviv voor vrijlating gijzelaars - Geen vooruitgang gesprekken wapenbestand: zondag nieuwe ronde

    TERUGLEZEN MID­DEN-OOS­TEN. Protesten in Tel Aviv voor vrijlating gijzelaars - Geen vooruit­gang gesprekken wapenbe­stand: zondag nieuwe ronde

    Tijdens de onderhandelingen in Egypte over een wapenbestand tussen Israël en Hamas is zaterdag geen vooruitgang geboekt. Dat hebben vertegenwoordigers van beide partijen gemeld. Zondag volgt een nieuwe ronde. Het voorstel voorziet in een tijdelijk staakt-het-vuren en de vrijlating van Israëlische gijzelaars en Palestijnse gevangenen. Ondertussen demonstreren Israëliërs in Tel Aviv tegen Benjamin Netanyahu. Zij vinden dat hun premier te weinig doet om de gijzelaars uit Gaza terug te halen en hen in gevaar brengt met het geplande offensief in Rafah. Lees hier de ontwikkelingen van zaterdag 4 mei terug.
  2. “Die twee waren diepgelukkig”: vrienden in shock na vondst zwaar toegetakeld lichaam vermiste Laura Trappeniers (66) op Tenerife
    Play
    PREMIUM
    UPDATE
    58

    “Die twee waren diepgeluk­kig”: vrienden in shock na vondst zwaar toegeta­keld lichaam vermiste Laura Trappe­niers (66) op Tenerife

    “Je leest dat er een half lichaam aanspoelt en dat dat het lichaam van Laura zou kunnen zijn. Dat komt hard aan.” Vrienden van de vermiste Laura Trappeniers (66), die vermoord met een zak over het hoofd werd teruggevonden op Tenerife, kunnen het nieuws amper vatten. Uit een autopsie blijkt dat de gevonden vrouw met zekerheid door geweld om het leven is gekomen. “Waar is de auto? En waar is Marc? We snappen het niet.”