Ronny De Coster
Volledig scherm
© Ronny De Coster

"De betonmolens zullen mogen blijven draaien": Natuurpunt en Bond Beter Leefmilieu teleurgesteld in akkoord over betonstop en statiegeld

Natuurpunt Vlaanderen reageert teleurgesteld op het gebrek aan ambitie in verband met de zogenaamde betonstop (het Beleidsplan Ruimte Vlaanderen). Ook de Bond Beter Leefmilieu (BBL) betreurt het doorschuiven van goede maatregelen naar de volgende regering. De ondernemersorganisaties zijn blij het met uitblijven van het statiegeld.

10 reacties

  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Gebrek aan ambitie? Misdadig wanbeleid zullen ze bedoelen!!
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Twee sectors waar de industrie mee gemoeid is.
  • Kirsten De Laet

    6 jaar geleden
    Was onlangs in Duitsland, deelstaat Thüringen, de ruimte die je daar ziet, gewoonweg overweldigend wanneer je uit een land komt waar je nauwelijks open ruimte ziet. Kilometers ver kan je ginds kijken zonder ook maar huizen, fabrieken, flatgebouwen, wolkenkrabbers of whatever te zien. En de rust die je ginds proeft is hemels. Uiteraard hebben natuurverenigingen gelijk, daar zitten geschoolde mensen tussen en geen postjespakkers zoals onze politici.
  • STEFAN HUISEN

    6 jaar geleden
    Wat hebben we aan groen in Vlaanderen. We zijn nu eenmaal met teveel in dit land. Groen is het nieuwe grijs...
  • Ian Vandenbossche

    6 jaar geleden
    Gelukkig hebben we nog het groene wallonie en duitstalig landsgedeelte. Want de Vlaamse regering zou vlaanderen vol beton steken. Wallonie, De tuinen van belgie. We are belgium.