Meer dan 50 procent van de NMBS-tickets wordt nu via de automaten gekocht, ongeveer 10 procent online.
Volledig scherm
Meer dan 50 procent van de NMBS-tickets wordt nu via de automaten gekocht, ongeveer 10 procent online. © Belga

NMBS verkoopt Go Unlimited-tickets via Facebook Messenger

NMBS verkoopt sinds kort ook Go Unlimited-tickets via Facebook Messenger. Dat schrijft Het Nieuwsblad en het nieuws wordt bevestigd door NMBS-woordvoerder Dimitri Temmerman. 

6 reacties

  • Luc Deville

    6 jaar geleden
    Enkele weken geleden is de app geüpdatet en volgens de reklame zou men met Bancontact kunnen betalen. Op de app op mijn smartphone ik die mogelijkheid niet terug en op de mail die ik naar de NMBS stuurde kreeg ik het antwoord dat de app crashte bij gebruik van Bancontact en die betaalmogelijkheid daarom terug uit de app verwijderd was. Trouwens zou ik ook willen weten waar het voetpad in het station is bij een overstap.
  • Katia Poels

    6 jaar geleden
    Pas de mogelijkheden van betalingen aan op de app en dan zullen ze veel meer succes hebben. Nu kan je enkel met een kredietkaart betalen
  • robby dobbels

    6 jaar geleden
    Jaren mensen verplicht een mobib kaart laten kopen (die nu toch niks meer ligt te doen) en plots is het niet meer nodig?
  • Patrick morel

    6 jaar geleden
    De NMBS heeft automaten geplaatst die de helft van de tijd niet werken, waar je het scherm niet kan lezen als de zon er op schijnt en waarbij je in de regen staat om een ticket te kopen want een afdak was te duur. België op zijn best.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    aha nu zijn het jongeren tot 25 jaar,maar ze zijn en willen wel als volwassenen,door het leven gaan vanaf 18 liefst nog vanaf 16 en sex hebben op hun 14,mooi ,en al hetgeen boven de 25 betaalt de volle pot,is dat geen discriminatie,van de gepensioneerde pakken ze het eerst gratis gegevene af,met valse beloftes verkoop uw wagen en u krijgt gratis een trein trambus ticketje geldig zolang de voorraad strekt morgen dus