EPA
Volledig scherm
© EPA

Staking Ryanair treft al zeker 23.500 passagiers van en naar België: "Sommige mensen hebben nog altijd geen informatie over hun vlucht"

De staking bij Ryanair komende woensdag en donderdag zal al zeker zowat 23.500 passagiers van en naar België treffen: 16.500 op Charleroi en meer dan 7.000 op Brussels Airport. Dat leert een rondvraag bij de betrokken luchthavens. 

13 reacties

  • Benny Deridder

    6 jaar geleden
    Ryanair zou beter zijn personeel correct betalen. Gevolg, hoger ticketsprijzen, gevolg : minder passagiers. Want tenslotte wil de Westerse mens veel, maar mag het niks kosten. Steek het dus niet op de stakers, steek het op je eigen gierigheid en betaal een eerlijke prijs voor een vlucht of blijf thuis.
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Ze moeten hun plan maar trekken wie met zulke maatschappij vliegt moet niet menswaardig behandeld worden want het kan hem ook geen barst schelen wat er met het personeel gebeurt.
  • Maria Orens

    6 jaar geleden
    Ryan air handelde correct bij mijn annulering ... de enige die het smerig spelen zijn de vakbonden ... zij willen menselijk leed en zullen er zeker voor zorgen dat er de dag zelf annulaties zijn ... voor hen zijn er geen regels ... hopelijk brengt Ryan air ze voor de rechter en worden ze aansprakelijk gesteld ...
  • Marc Devuldere

    6 jaar geleden
    Laat alle kostenmaatschappijen maar failliet gaan het milieu zal er wel bij varen.
  • Mia Verheyen

    6 jaar geleden
    Belgische vakbonden zijn enkel begaan met werklozen, die brengen voor hen geld op. Vlak over de grens zijn er ook luchthavens waar Ryanair vluchten "verzorgt".