Jelle Houwen
Volledig scherm
© Jelle Houwen

Bromfietser (43) sterft na botsing met landbouwvoertuig, passagier lichtgewond

In het West-Vlaamse Vladslo is een 43-jarige man uit Diksmuide vandaag om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval. Dat bevestigt de politie van de zone Polder. De bromfietser kwam in botsing met de vorken van een verreiker, een soort van vorkheftruck.

10 reacties

  • censor

    6 jaar geleden
    Zonder nr.platen mag die toch niet de openbare weg OP ? Als dat zo is kan hij zijn boeltje verkopen, en meestal staan die zwaailichten er enkel op als versiering.
  • Danny Lenaer

    6 jaar geleden
    De landbouwer moest met zijn voertuig achterwaarts van zijn erf komen dan kon hij zien of er verkeer afkwam En dan kon hij veilig keren met zijn voertuig in de richting die hij wou
  • leen hanssens

    6 jaar geleden
    Mijn innige deelneming aan de familie.
  • Lucien Mertens

    6 jaar geleden
    Hoog tijd dat men dit probleem es "ernstig" bekijkt. Die mastodonten worden steeds enormer, en dit landje is nu eenmaal Siberië niet. Niemand wil ongevallen, maar ze zijn er wel, en steeds méér.
  • Marc Sierens

    6 jaar geleden
    Moest de landbouwer niet beter uitkijken,hij komt tenslotte van zijn bedrijf de weg op,en vorken van gelijk welk laadtoestel moeten altijd omhoog wijzen zegt het regelement,veel sterkte aan beide partijen niemand wil zoiets meemaken.