YouTube
Volledig scherm
© YouTube

Gek of geniaal? Dit zijn de 6 meest absurde oplossingen om de hitte de baas te blijven

Wie het te warm heeft, weet het zeker: je kan er veel voor over hebben om een beetje af te koelen. Deze uitvindingen beloven dat doen, maar zien er op eerste zicht bizar uit. Wat denk je bijvoorbeeld van een ventilator speciaal voor je bed? Of een ijsvest dat je de hele dag koel moet houden?

7 reacties

  • Bert Camps

    6 jaar geleden
    Haha Jan Janssens, het koelde dan ook behoorlijk af de vorige dagen, maar de komende dagen belooft het ook ‘s nachts warm te blijven, dan heeft jouw voorstel geen zin meer. Een keer de warmte binnen is het bakken en braden... leve de airco’s, die ik niet heb. Maar mij hoor je niet klagen, ik ben gewoon blij dat we al mooi weer hebben en ik niet hoef te werken.
  • luc ceuppens

    6 jaar geleden
    Deze morgen 4 vensters gedurende 1.30 u. opengezet op slaapkamer, juist 0,3° afgekoeld, niets dus( we zitten momenteel aan 26°), maar daar gaat nog een beetje bijkomen waarschijnlijk.
  • Marko Decandt

    6 jaar geleden
    Ik heb zo'n chill pillow, dat werkt dus niet hé. Wanneer het geen zomer is, ja dan wel, maar dan heb je het niet nodig. Wanneer het snikheet is, is het kussen het eerste half uur min of meer verkoelend, daarna door uwe warme kop, houdt dat kussen dan ook de warmte goed vast, en lig je dus precies op een verwarmd kussen.
  • Jose Van Hauwaert

    6 jaar geleden
    Pfff, waar ik leef hebben we 360 dagen per jaar boven de 30c°, in het regenseizoen met een vochtigheidsgraad van boven de 80%. In de "zomer" gaan we vlot boven de 35c° tot zelfs af en toe 45c° en temperaturen die zelfs s`nachts niet of nauwelijks onder de 30c° duiken, en het leven gaar hier gewoon door, zelfs werken op de velden, in het fabriek of restaurant 7/7
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Wie slaapt er onder lakens in deze hitte?