De ravage is enorm.
Volledig scherm
De ravage is enorm. © Jeffrey Dujardin

Bus rijdt in Aalter in op werken: 2 zwaargewonden, 18 lichtgewonden

Op de E40 richting kust is deze nacht rond half drie een zwaar busongeluk gebeurd. Een bus van de Franse busmaatschappij Ouibus reed in op werken in Aalter. Twee mensen, onder wie de chauffeur, raakten zwaargewond. Ook vielen 19 lichtgewonden. Inmiddels is de E40 richting kust opnieuw open. 

33 reacties

  • Magdalena Verschaeren

    6 jaar geleden
    Els Pauwels, die bussen hebben een Nederlandse nummerplaat...
  • WALTER WIELANDT

    6 jaar geleden
    het enigste land in europa waar snelwegen bouwwerken zijn !
  • FRANS DE ROUCK

    6 jaar geleden
    Aalter ! Op- en afritten ! De werken blijven maar duren! Als je van Knokke komt en de autostrade naar Gent wil nemen kijk je best goed it de doppen of je zit richting Oostende . Daar zullen nog vele ongelukken gebeuren! Verder richting Gent kom je plots op één rijbaan met een moeilijk zicht op het verkeer komende van links! De verantwoordelijken voor het complex hebben er duidelijk een soepje van gemaakt. Zelfs op klaarlichte dag moet je goed uitkijken!
  • jean-pierre rejek

    6 jaar geleden
    Wat een goedkope uitleg werken niet gezien,in lumme ook het zelfde ge rijdt er 70 en iedereen kijkt u aan als een onnozelaar voor te zeggen wat rijdt die hier zo traag ,maar als ze ergens dan tegen rijden hebben ze niets gezien of niet waar zeker .
  • Marina Vermeersch

    6 jaar geleden
    Jammer dat dit gebeurt er is al genoeg ellende op de baan.Het kan iedereen overkomen.Nooit een oordeel vellen als je niet de ware oorzaak kent,chapeau voor de hulpdiensten mag ook wel eens gezegd worden.