Marina Rinaldi
Volledig scherm
© Marina Rinaldi

Plussize model Ashley Graham geeft 5 stijltips voor vrouwen met rondingen

Ashley Graham is één van de meest succesvolle plussize modellen ter wereld en ze was al te zien op talloze covers en in campagnes. Voor heel wat vrouwen met rondingen is ze ook een stijlicoon omdat ze zichzelf moeiteloos weet te kleden naar haar figuur. Aan Haper’s Bazaar UK geeft ze 5 stijltips zodat ook jij met zelfvertrouwen de deur uit kan.

5 reacties

  • Patrick Martens

    6 jaar geleden
    Schoon vrouw.
  • M. Smets

    6 jaar geleden
    @Andy Casteels: voor mij graag groot, gespierd zijn is niet noodzakelijk en een laag lichaamsvetpercentige hoeft ook al niet. Ik denk trouwens dat veel vrouwen een man verkiezen waar "pak" aan zit en dat is heel wat anders dan een man met bierbuik. Wees toch niet zo naïef om het internet te geloven.
  • Hendrik Nillesen

    6 jaar geleden
    Zijn er ook vrouwen zonder rondingen ?
  • Andy Casteels

    6 jaar geleden
    Zoek eens plus size model op het internet. Denk je dat je een man met bierbuik gaat vinden? Neen, je zal zelfs geen enkele man vinden. Dat overgewicht mooi is, is een exclusief idee voor vrouwen. Voor mannen is er maar 1 schoonheidsideaal. En dat is, groot, gespierd en laag lichaamsvet percentage. Rondingen en buiken zijn totaal uit den boze voor mannen. Ik vind het persoonlijk dat hier met twee maten en gewichten gewerkt word.
  • Straight on No way back

    6 jaar geleden
    liever rondingen dan skeletten!