Dua Lipa
Volledig scherm
Dua Lipa © SplashNews.com

Dua Lipa maakt zich kwaad op luchtvaartmaatschappij: "Mijn allergische zus moest op vlucht waar noten geserveerd werden"

CelebritiesDua Lipa (22) is ziedend omdat haar extreem allergische zus op een vlucht moest waar noten geserveerd werden. Het personeel verklaarde dat ze de twee zussen geen noten zouden geven, maar dat vond ze niet genoeg. 

7 reacties

  • Sofie Tuyteleers

    6 jaar geleden
    Mijn dochter van 7 jaar is ook erg allergisch aan pindanoten. Dit werd meegegeven bij de boeking, en ook nog eens aan het kabinepersoneel. Er werden nog steeds pinda's verkocht tijdens de vlucht. En ja, mijn dochter kan in shock gaan als er iemand in haar buurt pinda's eet...
  • Leen Demeyer

    6 jaar geleden
    Blijkbaar kan het idd door het te ruiken. Maar je moet die dingen op.voorhand bespreken. En je ook druk maken over erger "onrecht".
  • Caroline Bex

    6 jaar geleden
    Belachelijk! Kan je soms een allergieaanval krijgen door noten te ruiken of in je hoofd te visualiseren dat er iemand een nootje eet?
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    gevolg:personen met allergieen niet meer laten meevliegen,het wordt met de dag erger en erger,de ene mag zus niet,de andere zo,ik wil niet op een vliegtuig zitten waar moslims op zitten,mag ik of moet ik zwijgen
  • Leen Demeyer

    6 jaar geleden
    Maar enfin eet er dan niet van? En is dit er nu niet wat over allemaal?