Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Verstappen witheet van woede na vroege exit: "Je betaalt miljoenen voor een A-product en dan val je weer uit. Het is belachelijk en slaat nergens op"

Formule 1De woede van Max Verstappen over zijn vroege uitvalbeurt in de Grote Prijs van Hongarije richtte zich op motorleverancier Renault. "Dit is niet de schuld van het team, dat weten we. Je betaalt miljoenen voor een A-product en dan val je weer uit. Het is belachelijk en slaat nergens op", mokte de Nederlander zondag.

37 reacties

  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    Max heeft bewezen dat hij bij de top hoort van de F1. Denk persoonlijk dat hij zelfs de snelste rijder is. Hij is een winner en daardoor neemt hij ook berekende risico's, het is tenslotte een race en geen zondag uitstapje. En motors kunnen stuk gaan, meestal ligt het aan een foutje in de motor.
  • Ineke Visser

    6 jaar geleden
    serge vansteenkiste, Max is door Torro Rosso gevraagd om voor hun te gaan rijden en niet anders om. Maar goed we zien Max de komende jaren nog rijden Stoffel niet.
  • serge vansteenkiste

    6 jaar geleden
    Die had geluk dat papa veel connecties heeft in de wereld van F1 anders was hij waarschijnlijk nooit binnen geraakt, heeft hij talent ja, is hij een brokkenpiloot ja, heeft hij een grote bek? Ja
  • Ineke Visser

    6 jaar geleden
    Verschil in winnersmentaliteit, Verstappen wordt boos en Vandoorne haalt zijn schouders op.
  • René Schoeters

    6 jaar geleden
    Zoek ander werk!