REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Trump dreigt overheid plat te leggen als hij onvoldoende steun krijgt voor muur aan grens met Mexico

De Amerikaanse president Donald Trump heeft via Twitter met een nieuwe "shutdown" van de overheid gedreigd als de Democraten hem niet helpen om een muur te realiseren aan de grens met Mexico. Trump heeft stemmen van de Democraten nodig om zijn plannen rond grensbeveiliging erdoor te krijgen.

60 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    En waarom zouden de Democraten hem helpen met het vervullen van een valse verkiezingsbelofte? Mexico ging die muur toch betalen?
  • Sanjiv Seeuws

    6 jaar geleden
    Hedwig Jacobs, bron graag!! In de USA worden er ook veel mensen vermoord, op dagelijkse basis
  • Dirk Van Brussel

    6 jaar geleden
    Gerry Cle, de Sovjet naar de economische top, welke top ? De Sovjet was zo failliet als maar kon zijn. Gorbatshov had het door en wilde hervormingen. Het concept van de Russen, met hun protectionisme, was een blunder van formaat.
  • Eric Grosemans

    6 jaar geleden
    En hoeveel moorden gebeurden er in de VS Hedwig Jacobs? Misschien dat die muur er toch maar moet komen, niet om de Mexicanen buiten te houden, maar om de Amerikanen binnen te houden. een beetje zoals de Berlijnse muur, De Oostduitsers bouwde een muur, maar ze gingen zelf aan de verkeerde wonen.
  • pinche georganiseerde

    6 jaar geleden
    Jean, cijfermatig heeft Trump niet de meerderheid (als we de media mogen geloven;-)). Ander zou ik je mening wel volgen.