Charles Koch (rechts) en zijn jongere broer David Koch (links)
Volledig scherm
Charles Koch (rechts) en zijn jongere broer David Koch (links) © AP

Invloedrijke miljardair ruziet met Trump over economisch beleid

De Amerikaanse miljardair Charles Koch, een ultraconservatieve en invloedrijke sponsor van de Republikeinse partij, ligt overhoop met de Amerikaanse president Donald Trump. De rijke industrieel is het niet eens met het economische beleid van de Amerikaanse regering, meldt het Amerikaanse NBC News.

3 reacties

  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    Vele republikeinse congresleden en senatoren eten uit de ruif van de Koch broers en blijven hen om de 2 jaar nodig hebben teneinde opnieuw een kiescampagne te kunnen voeren.
  • Jan Ooms

    6 jaar geleden
    Misschien dat er nu iets aan Trump wordt gedaan. Het overgrote deel van de politiekers (democrates en republicans) zijn gewoon loopjongens voor de ultrarijken in Amerika. En het kan niet veel rijker dan de Koch broers. De enige reden waarom Trump nog niet is afgezet door republiceinen, is omdat onder zijn administratie voor verschillende triljoenen, niet miljarden, maar triljoenen aan belastingvoordeel aan de superrijken is gegeven. Dit jaar gaan ze weer exact hetzelfde proberen.
  • Johan Van Biesen

    6 jaar geleden
    Lobbyen is in feite het omkopen van mensen die de beslissingen nemen, dat kan nooit eerlijk zijn en moet verboden worden, dat is simpelweg corruptie.