Vijf gewonden bij vechtpartijen in Leuvens uitgaanscentrum

© hsb

Bij vier vechtpartijen in het uitgaanscentrum in Leuven raakten afgelopen weekend vijf mensen gewond.

hsb

Een jongeman van 24 uit Leuven kreeg het in de nacht van vrijdag op zaterdag aan de stok met zes jongeren. De discussie ontaarde in een vechtpartij waarbij de man een slag in het gezicht kreeg. Hij werd afgevoerd naar het ziekenhuis met lichte verwondingen. Toen de politie verwittigd werd, waren de andere jongeren al weggelopen.

Diezelfde nacht werd een 26-jarige Leuvenaar door twee andere mannen op de grond geduwd tijdens een discussie over een meisje. Hij kreeg ook klappen in het gezicht. Een dronken 31-jarige man uit Elsene maakte vrijdagnacht kabaal in de Diestsestraat. Toen een buurtbewoner zijn beklag deed vertrok de man. De 53-jarige buurtbewoner zag echter dat de man wat verder een vrouw lastig viel. Toen hij tussenbeide kwam werd de buurtbewoner gestampt door de dertiger.

In de nacht van zaterdag op zondag kregen twee groepen het aan de stok met elkaar in een café. Een 24-jarige man uit Oud-Heverlee begon daarbij met glazen te gooien. Hij raakte een 20-jarige man uit Hulshout in het gezicht en ook een 40-jarige portier werd in de hand gesneden toen hij tussenbeide kwam. Buiten ging een 19-jarige vriend van het slachtoffer ook op de vuist met de man uit Oud-Heverlee. De politie kwam echter tussenbeide en kon verhinderen dat het verder uit de hand liep. De man uit Oud-Heverlee bleef zich ook tegen de politie hevig verzetten. De twee heethoofden werden meegenomen naar het commissariaat. Er werd een proces-verbaal opgesteld.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen