Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Marc Degryse: "Trossard moet nu tonen dat hij er een heel seizoen bovenuit steekt"

VISTA!Racing Genk maakte in hun openingswedstrijd met vlot combinatievoetbal indruk. Met Leandro Trossard naast Alejandro Pozuelo als een van de uitblinkers tegen Lokeren. Dat zag ook onze huisanalist Marc Degryse in onze voetbalwebcast VISTA!. (Bekijk hier de volledige aflevering)

9 reacties

  • jan boden

    6 jaar geleden
    Trossard is een jongere en verbeterde versie van Dries Mertens. Selecteren voor de nationale ploeg aub.
  • marc polfliet

    6 jaar geleden
    Reeds sinds enkel seizoenen merkbaar, een nieuwe versie van Hazard
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    De eerstvolgende nieuwe Rode Duivel.
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    Ach Christel, heb je dan liever een analist die maar wat rond de pot draait ? Ik verwacht van een deskundig analist nagels met koppen, geen geouwehoer, zeggen waar het op staat. En dat doet Degrijse, hij is na Gert Verheyen nu de beste, met kennis van zaken. Jij moemt dat druk leggen, ik noem het opbouwende eerlijke kritiek.
  • bert gorissen

    6 jaar geleden
    Degryse zou beter stoppen met druk op jonge voetballers te leggen. Wat is de meerwaarde van zo een opmerking? Ik noem het aandachttrekkerij. Zijn tijd is voorbij. Bert Gorissen
  1. “Verschueren wordt aanzien als iemand van Anderlecht, Coucke niet. Vandaar die frustraties tegenover hem”
    VISTA!

    “Verschue­ren wordt aanzien als iemand van Anderlecht, Coucke niet. Vandaar die frustra­ties tegenover hem”

    “Coucke buiten.” Anderlecht-fans kwamen gisteren na de nederlaag tegen Antwerp samen voor de hoofdingang en keerden zich tegen de voorzitter. “Michael Verschueren krijgt niet de volle laag. Hij wordt op Anderlecht als een ‘Anderlechtman’ aanzien. Terwijl Coucke wordt aanzien als een buitenstaander, een zakenman, die de club gekocht heeft en die daar eigenlijk emotioneel geen verbondenheid mee heeft. En vandaar dat die frustratie groter is tegenover Coucke”, aldus Gilles De Bilde. Marc Degryse: “Plus de manier waarop hij het heeft aangepakt. Hoe hij met de mensen is omgegaan. En het interview van Hein Vanhaezebrouck heeft hem veel schade toegebracht. Dan kwam daar nog eens de thuisnederlaag tegen Club Brugge bij. Nu ook tegen een directe concurrente voor de vierde plaats. En dan komt dat allemaal naar boven: ‘Wat heeft Coucke in dat jaar eigenlijk gepresteerd?’”
  1. VISTA! met Karel Geraerts: “Ik denk dat Genk het op zijn heupen krijgt. Eenmaal Pozuelo weg is, gaan ze loos”
    VISTA!

    VISTA! met Karel Geraerts: “Ik denk dat Genk het op zijn heupen krijgt. Eenmaal Pozuelo weg is, gaan ze loos”

    Met ex-Rode Duivel Karel Geraerts, momenteel aan de slag bij Eleven Sports en ook in de weer met de begeleiding van individuele jeugdspelers, blikten we vandaag in onze voetbalwebcast VISTA! terug op de 26ste speeldag in de Jupiler Pro League. Geraerts kreeg vanmiddag gezelschap van huisanalist Marc Degryse en Stephan Keygnaert, chef voetbal bij Het Laatste Nieuws. Nicolas De Brabander van Proximus Sports leidde alles in goede banen.
  2. Onze chef voetbal: “Ik vind Thorup een beetje haaks staan op het DNA van AA Gent”
    VISTA!

    Onze chef voetbal: “Ik vind Thorup een beetje haaks staan op het DNA van AA Gent”

    “AA Gent hoort een drama te zijn, geen blije selfie”, schreef Stephan Keygnaert onlangs. Onze chef voetbal verduidelijkt in de VISTA!-studio: “Ik verwijs dan altijd naar de twee fetisjtrainers van de voorzitter: Vanhaezebrouck en Preud’homme, waar de voorzitter een goede persoonlijke band mee had. En dat waren twee trainers die de club in beweging brachten, op zichzelf door wie ze waren en hoe ze zich gedroegen. Nu heeft Gent gekozen voor Thorup, die een goede trainer is en goede veldtrainingen geeft. Dat hoor je van alle spelers. Maar hij heeft niet wat Preud’homme en Vanhaezebrouck hadden: heel die club kunnen enthousiasmeren. Ik vind hem een beetje haaks staan op het DNA van AA Gent.”