Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Het WK-avontuur van Red Panthers zit erop: Spanje wint na omstreden shoot-outs, speelsters houden het niet droog

Meer sportHet WK van de Red Panthers (FIH 13) is over. Zaterdag raakten onze nationale hockeyvrouwen voor het eerst in veertig jaar in de tweede ronde van een WK, maar Spanje was vandaag dat tikkeltje te sterk. Na een 0-0 moesten shoot-outs de winnaar aanduiden, daarin toonde het nummer elf van de wereld zich net iets doeltreffender: 2-3. Al speelde de scheidsrechter ook een bedenkelijke rol. 

10 reacties

  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    En vandaag hebben de Nederlandse dames de wereldkampioen Engeland eruit gebonjourd met 2 - 0 wat hun totaal tot dusver in vier wedstrijden op 28 - 2 brengt.
  • jean petermans

    6 jaar geleden
    In hun match tege' Nieuw-Zeeland gaven ze niet thuis, anders waren ze rechtstreeks geplaatst voor de kwartfinales, excuses moet men niet inroepen.
  • Mark Marken

    6 jaar geleden
    Het niveau van dit WK is lachwekkend. Nederland wint wedstrijden met 12-1. Dat zegt genoeg.
  • Jessy Jen

    6 jaar geleden
    Zijn hun in ieder geval een giga afgang tegen Nederland gespaard gebleven...
  • Marc LInden

    6 jaar geleden
    Ik was altijd voetballiefhebber, maar deze sport is mooier. Snel, veel aanval en verdediging, veel sportiever. Geen vedetten die menen voor stervende zwaan hoeven te spelen. Minder dode momenten, heel veel wil om te presteren. Spelen allemaal om te winnen. Hopelijk sport van de toekomst. Winnen en verliezen is een hoofdzaak maar indien je alles hebt gegeven moet je fier zijn, ook al verlies je onterecht