Getty
Volledig scherm
© Getty

Dit zijn de meest cliché tatoeages volgens artiesten

Tatoeages. Je kan ze gewoon mooi vinden, maar vaak schuilt er achter het tekeningetje op je huid ook een betekenis. Meestal zijn ze vrijwel uniek, tot een of ander symbool razend populair wordt en iedereen plots met dezelfde vlinder juist boven z'n bilspleet rondloopt. Leuk is anders. 

23 reacties

  • Wendy Smits

    6 jaar geleden
    Alle mensen die tattoos vies en vulgair vinden staan wel vaak in mijn decoltee te gluren omdat ze het puntje van mijn tattoo net uit mijn t-shirt zien komen... hoevaak ik mijn t-shirt moet omhoog doen om de tattoo op mijn rug te laten zien aan mensen die niet van tattoos houden kan ik niet meer tellen! Vies en vulgair, maar als ze mijn rug zien staan ze geil... dat vind ik vies en vulgair! Nog geen seconde spijt gehad van 1 druppel inkt op mijn lichaam!!!
  • Johan Meulenbergs

    6 jaar geleden
    Ik heb er zelf geen maar heb ook geen probleem met mensen die wel tattoo's hebben, maar sommige overdrijven wel een beetje (veel) en dan begint het belachelijk te worden vooral omdat ze het precies zelf niet snappen.
  • Ludo Wouters

    6 jaar geleden
    Grappig dat veel mannen dit "vies en vulgair" vinden. Zien ze bv Angeli Joli als Laura Croft dan staan ze vol bewondering naar haar te kijken.
  • Willem De Voeght

    6 jaar geleden
    Op mijn lijf geen prentjes. Het is zo al mooi genoeg.
  • Stan Vankoo

    6 jaar geleden
    Afzichtelijk en vulgair!