Nicolas Frutos.
Volledig scherm
Nicolas Frutos. © RV

Frutos aan de slag bij het Anderlecht van Paraguay: "Discussiëren over mijn werk in België is belachelijk, ik heb nooit echt een kans gekregen"

VoetbalNicolas Frutos (37) is alweer even weg bij Anderlecht, maar je krijgt Anderlecht niet uit Frutos. Ook nu hij aan de andere kant van de wereld werkt voor Club Olimpia Asunción, volgt de kortstondige T1 paars-wit nog op de voet. En hij geniet.

3 reacties

  • Bart Cornelis

    6 jaar geleden
    Ik ben nooit de grootste frutos-fan geweest maar wat hij zegt is waar. Hij kreeg nooit het vertrouwen alleen maar een vervangersrol terwijl hij bij supporters en ex-ploegmaats zeer geliefd was en Anderlecht hem binnen haalde met de woorden dat hij zen kans wel zou krijgen. Jammer
  • FRANS DE ROUCK

    6 jaar geleden
    Een correcte en eerlijke kerel!!!! Wetende wat we nu weten over het Anderlecht van 2017 maw aangaande het beheer en financien dan kan besluiten Frutos werd erin geluisd met de grote schijn van het monument(?) Anderlecht en inderdaad ook Hein heeft er zich op verkeken aangaande de financiele sterkte van Anderlecht. enfin Hein krijgt nu de kans . Frutos die komt er wel zonder enige twijfel.
  • Gregory Denorme

    6 jaar geleden
    Veel succes kerel......Je bent een topkerel.