© Hispanitas

Zo draag je zwarte kleding op een zomerse manier

Zwart straalt niet alleen pure klasse uit, het is een van de weinige kleuren waar echt iedereen mee staat. Zwart in de zomer dragen? Dat doe je zo!

cityfashion

Draag een zomerse tas

Je handtas kan je summer look maken of kraken. Op zoek naar een handtas met zomerse allures? Riet, fringes of felle kleuren geven élke zwarte outfit een vakantiegevoel.

Hoe opvallender je juwelen, hoe beter

Een zwarte outfit kan gerust enkele opvallende accessoires gebruiken. Lange oorbellen, felgekleurde armbanden of kettingen met een flinke dosis bling bling…Alles kan en alles mag!

Een streepje kleur in je schoenen

Raar maar waar: door zwart en kleur te combineren lijk je op slag enkele tinten bruiner! Nog een reden nodig om kleurrijke schoenen onder je all-black outfit te dragen? Tip: toch donkere schoenen dragen? Kies dan voor een paar met voldoende details of structuur!

Trend: deze zwembroeken dragen alle mannen deze zomer

© Sundek

Dagje naar de Belgische kust of exotische strandvakantie gepland? Een stijlvolle zwembroek zit waarschijnlijk als eerste in je reiskoffer. Deze trendy zwembroeken dragen alle mannen deze zomer!

Korte modellen

De lengte van je zwembroek mag deze zomer gerust wat korter. Swimwear dat ongeveer tot op de helft van je bovenbeen (of hoger) valt zien we overal dit seizoen. Let erop dat je model vrij recht is en niet té strak zit rond je dijen.

Fluo kleuren

Een beetje opvallen aan het zwembad? Kies voor een zwembroek in een fluorescerende kleur! Opvallend groen, geel, blauw of rood…Hoe feller, hoe beter. Wist je dat fluo je bruine kleurtje een boost geeft? Bonuspunten dus!

Prints

De keuze van je zwembroek mag je gerust met een korrel zout nemen. Gekke prints of grappige fotoprints zijn een van de belangrijkste swimwear-trends van deze zomer. All-over prints of fotografische opdrukken are here to stay!

Met deze tips krijg je je koffer wel dicht

© Samsonite

Drie paar teenslippers, vijf zomerkleedjes, vier bikini’s…Je koffer zit sneller vol dan je denkt. Vakantieplannen? Met deze tips krijg je je koffer wel dicht!

Kies efficiënt

Neem jij ook altijd te veel spullen mee? Ga dan efficiënt te werk! Houd uiteraard rekening met het weer en de activiteiten op je vakantiebestemming en neem vooral basics mee die je moeiteloos kan combineren met elkaar. Zeker zijn dat je alleen het hoogstnodige meeneemt? Leg alle items die je wil meenemen naast elkaar op de grond. Leg nu 1/3 van je stukken apart die geen must zijn (wees streng voor jezelf!). Minder bagage, meer efficiëntie!

Rol je kleding op en vul de gaatjes

Zoveel mogelijk in je koffer krijgen én gekreukte kleding vermijden? Annick Hulsmans, zaakvoerder van Lederwaren Savanna raadt aan om je kleding op te rollen in plaats van op te vouwen en om vervolgens zoveel mogelijk gaatjes te vullen met kleine spullen. Begin dus altijd eerst met de grootste items en plaats zware spullen op de bodem van de koffer. Kleinere items zoals sokken en ondergoed steek je in je schoenen en oplaadkabels in de mouwen van je trui.

Je T-shirts, rokken en jurken (uitgezonderd hemdjurken) rol je best op. Broeken en hemden kun je dan weer beter opvouwen. Je T-shirts helemaal kreukvrij uit je koffer toveren? Steek ze voor je begint in te pakken nog een twintigtal minuutjes in de droogkast en rol ze vervolgens strak op: kreukvrij gegarandeerd!

Inpakken voor gevorderden

Neem je ook wat truien, broeken of een langere jurken mee, probeer dan de gouden tip van Annick: het diagonaal vouwen. Hoe het werkt? Leg je jeans bijvoorbeeld horizontaal, voor de helft in en voor de helft uit je koffer. Leg je tweede stuk op dezelfde manier in de tegenovergestelde richting er op en stapel afwisselend verder met je andere kleding. Als laatste stap begin je het bovenste item naar binnen te vouwen tot al je kleding een compact pakketje vormen.

Zo krijg je het diagonaal vouwen helemaal onder de knie:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer