Dan Coats, directeur van de Amerikaanse inlichtingendienst.
Volledig scherm
Dan Coats, directeur van de Amerikaanse inlichtingendienst. © AP

"Russen proberen zich opnieuw te mengen in Amerikaanse verkiezingen"

Rusland probeert volgens enkele hoge Amerikaanse regeringsfunctionarissen nog steeds de Congresverkiezingen in de herfst te beïnvloeden. Er is duidelijk een omvangrijke campagne van Rusland aan de gang om de VS te verzwakken en te verdelen, zei de coördinator van de Amerikaanse nationale inlichtingendienst, Dan Coats, vandaag in Washington. 

20 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    "Linkse" verzinsels, Jos? Sinds wanneer is Nielsen, Trumps minister van Binnenlandse Veiligheid, links?
  • SAM Bedfort

    6 jaar geleden
    Dit wordt echt belachelijk. Toen Obama betrapt werd dat hij de gsm's van elke regeringsleider aftapte, was de USA veel milder.
  • joeb granaat

    6 jaar geleden
    ik denk dat de NSA /FBI/CIA veel plezier beleven aan het spelen met hun VPN via Russische IP adressen , en zo alles op de russen schuiven, iedere domme internet gebruiker kent die trucjes ,en dat allemaal om te proberen Trump op zij te schuiven .hahahaha Hillary is goed bezig, vuil corrupte Amerikanen
  • Pascal Surmont

    6 jaar geleden
    En waarom zouden de russen dat niet mogen proberen? Obama gaf 200 miljoen dollar aan de linkse partijen in Israel twee jaar terug om Bibi te verslaan, en zijn dank zij G’, niet in geslaagd!
  • Kai Rombouts

    6 jaar geleden
    hij die onschuldig is, gooie de eerste steen....De Amerikanen hebben onder Obama ganse regimes omver geworpen: Libië, Syrië, Oekraïne (going on) en Europa kreunt onder de massa immigratie tgv dit alles.... Maar de russen "mengen" zich met de verkiezingen, woohooo....en hoeveel slachtoffers zijn er gevallen inmiddels door hun inmenging ?