Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KOERS KORT (3/08). Opnieuw prijs voor Veranda's Willems-Crelan in Denemarken: Merlier sprint naar zege, Van Aert blijft leider

16 reacties

  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    En daar zijn ze weer de specialisten die alles van de koers afweten en het liefst Wout afbreken terwijl Wout zijn klasse in het voorjaar heeft bewezen, het was niet voor niets dat de helft van de prof-ploegen achter Wout aanliepen. Ik ben een Wout fan maar daarom breek ik VDP nog niet af die ook een klasse renner is. Zeer belachelijke en onsportieve mensen.
  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    De kritiek op Wout komt vaak van supporters die nog steeds met Valkenburg in hun maag zitten. Mathieu en Wout daar druipt het wederzijds respect vanaf, laat ons als supporter dit goeie voorbeeld volgen.
  • jacques bridelance

    6 jaar geleden
    best eens de deelnemerslijst grondig bekijken vooraleer kritiek erop te geven....en trouwens de veldrijder Hermans won wel de spurt in de tour de wallonie....ook tegen 3de rang renners..??? ook best daar eens de deelnemers bekijken......dit zegt veel over de conditie van veldrijders...Van aert... vandepoel merlier hermans enz.....waarom altijd kritiek op Van aert.....?? hij is wel de belgische hoop in de voorjaarsklassiekers......
  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Zouden ze bij Lotto NL. Jumbo zo weinig verstand hebben van koers, Wout een contract aan bieden voor minstens drie jaar. Terwijl er hier al profeten zijn die met zekerheid weten dat het niets gaat worden. Wout heeft respect voor zijn selectie in Glasgow en probeert via Denemarken om op 12 augustus goed te zijn. Goed voor hem zelf of voor Greg en Jasper.
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Het feit dat Merlier daar kan winnen zegt wel iets over het deelnemersveld, wat niet wil zeggen dat Merlier geen goede renner is!.