Screenshot
Volledig scherm
© Screenshot

Badgasten in Mallorca opgeschrikt door meterslange haai

Paniek op het strand van Cala Domingos op Mallorca. Een bijna drie meter lange haai zwom daar op slechts enkele meters van het strand. De haai werd later gevangen en overleefde niet.

9 reacties

  • Jean-Pierre De Souter

    6 jaar geleden
    Lees aub het artikel voor jullie commentaar geven, het dier had een hoofdwonde waarschijnlijk veroorzaakt door een harpoen. De mensen die de haai gevangen hebben zouden het ongetwijfeld uitgezet hebben in volle zee.
  • Piet Mastur

    6 jaar geleden
    En weer een mooi dier dood door de hebberigheid van de toeristen!!
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    De haai werd later gevangen en overleefde niet. Was dat echt nodig?
  • robrecht Peeters

    6 jaar geleden
    Haaien zullen steeds meer tot de fauna van de Middellandse zee beginnen te behoren .Niet alleen het warme oceaanwater geeft deze dieren een boost om hun revier uit te spreiden naar deze waters.Haaien kan men bovendien vergelijken met gieren.Het zijn aaseters en daar zou het drama van de Afrikaanse would-be immigranten drenkelingen wel eens een grote rol in kunnen spelen. Aangelokt door de kadavers wordt binnenkort baden in de Europese waters waarschijnlijk ook gevaarlijk.
  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Is dit dezelfde haai als enkele beeldjes lager. had het toen al door dat die getrokken was van een bootje. Want het strand leek toen ook heel ver verwijdert dat je enkel met een bootje zover in zee kon gaan.