EPA
Volledig scherm
© EPA

Hoogste ozonwaarden in Sint-Pieters-Leeuw en Neder-over-Heembeek

OzonDe Europese ozon-informatiedrempel van 180 microgram ozon per kubieke meter lucht is in 33 meetstations overschreden. In zes meetstations bleven de ozonwaarden onder de informatiedrempel. Om 20 uur werd de grens van 180 microgram per kubieke meter nog op 26 plaatsen overschreden. Dat bijkt uit cijfers op de website van de Gewestelijke Cel voor het Leefmilieu (Ircel). 

4 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Paul De Clercq, als morgen de graaiers van de Wetstraat taks en accijnzen aanrekenen dan staan de klagers en de zagers in rij om aan te klagen dat vliegtuigreizen te duur zijn en dat de kleine man moet betalen. Niemand wil nog inleveren op luxe voor het milieu, het is altijd een ander. Zelfs Mieke Vogels van Groen reist graag naar verre oorden. Ik stem niet Groen maar neem de fiets of het openbaar vervoer zoveel ik kan, een ander moet niet inleveren voor mijn luxe.
  • Frans Peeters

    6 jaar geleden
    Schauvliege vlug nog wat bomen laten kappen voor de zo gezegde veiligheid
  • Paul De Clercq

    6 jaar geleden
    Dat zijn de uitlaatgassen van de honderden vliegtuigen die opstigen,maar daar spreekt men nooit over,die kunnen de graaiers in de wetstraat geen taks of accijnzen aanrekenen
  • Patrick Losa

    6 jaar geleden
    Lap , straks ozonalarm , 90 km /uur kassa,kassa voor deze graairegering