Antoon Verbeeck
Volledig scherm
© Antoon Verbeeck

Burenruzie loopt fataal af in Bonheiden: 63-jarige bewoner dood aangetroffen in inkomhal

In Bonheiden (Antwerpen) is gisteravond een dode gevallen bij een burenruzie. Het slachtoffer is een 63-jarige man, bevestigt het parket van Antwerpen, afdeling Mechelen. Buurtbewoners hoorden rond 22.15 uur twee schoten. Ooggetuigen zagen kort daarna een bebloed persoon in de gang van een appartementsgebouw liggen.

70 reacties

  • Fernand Somers

    6 jaar geleden
    Als ze nu eens begonnen met appartementen te bouwen met een dubbele muur inplaats van een eensteensmuur,maar het zijn nu allemaal wel luxe appartementen. Maar inderdaad ze kosten nu evenveel als een huis op den buiten,en soms nog veel meer,mij niet gezien.
  • Henri Troyat

    6 jaar geleden
    Burgemeesters zijn praktisch allemaal angsthazen die niemand willen voor de borst stoten, zelfs niet de ambetanteriken. Dan krijg je dergelijke spijtige zaken.
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    respect moet vd 2 kanten komen en dat heb je vaak niet bij buren dus na een tijdje word je dit beu!
  • Michel Gilson

    6 jaar geleden
    Samenhokken in konijnenkoten is echt niet bevorderend voor een rustig en vredig leven, en toch willen ze er ons maar toch zo graag allemaal induwen ...
  • Jaak Meyers

    6 jaar geleden
    Hier spelen kinderen van 5 jaar om middernacht nog buiten. Politie doet niets. BdW zal het worst wezen. Het verbaast me niet dat bij sommigen het potje overkookt. Mijn stem ben je kwijt vriend.