Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photonews

Parket Antwerpen bevestigt twee doden na Tomorrowland: "Sporen van xtc in bloed slachtoffers"

Het parket van Antwerpen bevestigt dat er een onderzoek is geopend naar de omstandigheden van het overlijden van twee bezoekers van Tomorrowland. "Uit de eerste vaststellingen blijkt niet dat hun overlijden het gevolg zou zijn van de inname van drugs", klinkt het. Beide slachtoffers hadden wel sporen van xtc-gebruik in hun bloed, "maar de doodsoorzaak is waarschijnlijk een combinatie van factoren", zegt het parket.

88 reacties

  • boumba boumboula

    6 jaar geleden
    2 vrouwen is geen toeval en hoe waarom door wie met welke reden moet de vraag zijn ?
  • eric maier

    6 jaar geleden
    de arts zal tegengif gegeven hebben voor de drugs en dat slaat snel aan. Maar men moet bij vergevorderde fase van uitdroging afwachten of de patient herstelt of niet -drugs of geen drugs dat blijft hetzelfde. Vaak krijg je nierfalen. Technisch is de doodsoorzaak niet drugs maar een natuurlijk overlijden door nierfalen ten gevolge van dehydratie. Het is gewoon procedure, geen doofpotgedoe.
  • Jeanine Van Keymeulen

    6 jaar geleden
    Ten eerste : de directie van TML heeft niets met deze slachtoffers te maken. Ten tweede : er zijn nog 399.998 bezoekers die niet overleden zijn.
  • Peter D'Hollander

    6 jaar geleden
    Typisch TML, en zoals altijd weten ze van niets.
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    met zo warm weer is over-hitten door teveel aan pillen meest mogelijke oorzaak maar waren wel al 5 dagen in ziekenhuis dus normaal dat dokter drugs niet als doodsoorzaak ziet