Rick Gates.
Volledig scherm
Rick Gates. © EPA

Oud-medewerker Trump getuigt tegen campagneleider Manafort: "We deden valse belastingaangiftes"

Op het proces van Paul Manafort, de oud-campagneleider van de Amerikaans president Donald Trump, heeft zijn vroegere rechterhand Rick Gates bezwarende verklaringen afgelegd. Hij bekende dat hij samen met Manafort misdaden heeft gepleegd, zo schrijven Amerikaanse media.

18 reacties

  • Lucie Vervaeke

    6 jaar geleden
    Het vals liedje van die trumpie is bijna uitgezongen. Wat een dorpsidioot.
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    De aanklacht tegen Manafort en Gates gaat NIET over de Amerikaanse verkiezingen van 2016, noch over het lobbywerk dat Manafort en Gates in 2014 voor de Oekraïense president hebben gedaan. De aanklacht gaat over fraude: Manafort en Gates hebben hun royale vergoeding voor dat lobbywerk niet aangegeven aan de Amerikaanse fiscus. Daarom, en daarom alleen, worden ze vervolgd. De Trump-bashers zijn blij met een dode mus.
  • Dirk Van Brussel

    6 jaar geleden
    Fons, dan weet jij meer dan de rest van de wereld. Ik DENK (!) dat hij al veel meer weet dat alle europeanen samen.
  • Dirk Van Brussel

    6 jaar geleden
    Marc Verleysen hop naar de VS, en ga het hen eens goed zeggen dat ze niet goed bezig zijn. Je weet toch dat zowen Trump en zijn kliek enerzijds en de democraten anderzijds overeen zijn gekomen om een openbare aanklager te laten onderzoeken. Dus het is wel degelijk heel relevant. Het gaat om Russische inmenging en niet een of ander misdrijf.
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    De Trump tower staat op instorten.