Getty
Volledig scherm
© Getty

Laat China tweekindpolitiek varen? 'Kinderpostzegel' geeft Chinezen opnieuw hoop

Dankzij een nieuwjaarspostzegel kloppen de harten van Chinezen met een kinderwens opnieuw iets sneller. Uit de afbeelding putten ze de hoop dat ze misschien meer kinderen mogen krijgen. In China is de tweekindpolitiek sinds 2015 van kracht. 

6 reacties

  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Ik ga ook voor twee kinderen en heb mijn twee kinderen dat al gezegd. In bv Madagascar is het gemiddelde 8 kinderen. Ongeschoold en wereldvreemd : dat zijn vogels voor de kat. Dat China de teugels loslaat, is ws omdat ze Afrika hebben ontdekt.
  • RENE LENAERTS

    6 jaar geleden
    Een stommiteit die nergens ter wereld zou mogen begaan worden. We kweken deze aarde naar de filistijnen.
  • raf janssens

    6 jaar geleden
    Terug naar de éénkindpolitiek zou beter zijn. De wereld is nu al overbevolkt genoeg.
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    De enige manier om onze planeet te redden is een drastische vermindering van het aantal Mensen in de wereld ! We zien dat 7,6 miljard mensen Nu al veel te veel is voor deze planeet . In 2050 zijn we met 11 miljard !? Ik denk dat het redden van ons Klimaat al lang Verloren is , de Mensheid reageert altijd te laat !!
  • Michel de Coorebyter

    6 jaar geleden
    Het beste zou zijn om in de hele wereld een tweekindpolitiek in te voeren, omdat onze wereld nu reeds overbevolkt is. Het "hoopgevende" nieuws is dan ook een "wanhoopgevende" nieuws voor de hele wereld.