PN/BELGA/RV
Volledig scherm
© PN/BELGA/RV

Vuistslagen, doodschoppen en zelfs een spuwincident: deze voorvallen werden zwaarder bestraft dan de elleboogstoot van Wesley

Belgisch voetbalZes speeldagen schorsing voor Wesley Moraes? Een stevige straf, maar het kan altijd zwaarder. Van Gilles De Bilde, over Sergio Conçeicao tot Axel Witsel: allen zaten ze nog langer op het strafbankje dan de bonkige spits van Club Brugge. Een overzicht:

24 reacties

  • Erwin Van Roy

    6 jaar geleden
    De club aanhangers doen alsof hun spelers nog nooit een speler van de tegenstanders vast houden om hen van de bal te zetten. ze praten het nog goed ook dat hij een elleboog heeft gegeven. maar als volgende week ene van Gent, RSCA of Luik het doet dan vinden ze 6 weken ook te licht. Yvs Bramslecht Wasyl heeft nooit iemand met zo een zware blessure toe gediend Witsel is er goed vanaf gekomen. schande van u om zo iets toe te juichen zou u beter is laten onderzoeken.
  • man-utd hooligan

    6 jaar geleden
    Waarom moet Club in beroep gaan ik vind de straf ( 6 speeldagen) meer dan voldoende als de geschillenbond het zou verlagen naar 3 speeldagen dan zou het pas een schande zijn voor het Belgisch voetbal .Nu moet men laten zien wie de baas KBVB en niet Club .
  • Werry Galle

    6 jaar geleden
    Aan alle anderlechtfans, jullie moeten niet panikeren hoor, hij zal zeker niet kunnen meedoen tegen jullie. Daar zal de commissie wel voor zorgen. Het is inderdaad iets wat niet thuis hoort op een voetbalveld. Maar zes wedstrijden en 6000 euro boete in overdreven. Alleen de beslissing van de scheidsrechter zegt genoeg. Hij fluit een fout in het voordeel van Brugge he. Trouwens het optreden van "slachtoffer" verdiend ook een oscar.
  • Dickx Patricia

    6 jaar geleden
    Wesley gestraft, dan die irritante overtredingen van de verdedigers evenzeer. Hangt al 20 seconden aan Wesleys lijf voor ie verdiende muilpeer kreeg. ‘T is VOETbal maar verdedigers beginnen ALTIJD!
  • domien deschutter

    6 jaar geleden
    mja...dat Wesley dan maar zijn straf aanvaardt!