Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Toerist krijgt rekening in Venetië en is gechoqueerd: "43 euro voor 2 kopjes koffie en 2 watertjes, dat is diefstal"

Toen Juan Carlos Bustamente (62) de rekening kreeg gepresenteerd op een terras in Venetië, kon hij zijn ogen amper geloven. De Chileen moest maar liefst 43 euro ophoesten voor vier genuttigde drankjes op het beroemde San Marco plein. De toerist postte vorige week een foto van de rekening op sociale media, waarna het bericht viraal ging en heel wat onthutste reacties ontlokte.

145 reacties

  • Wesley Verschaeve

    6 jaar geleden
    In parijs betaal je ook meer als je op terras zit ipv van binnen!
  • emiel van mol

    6 jaar geleden
    Victor Munster. Je weet gewoon niet wat je verteld. Die prijzen op het San Marcoplein worden al tientallen jaren geafficheerd. Alleen domme toeristen die niet eens naar de prijslijst kijken trappen in die val. En de carabinieri zullen je geen gelijk geven.
  • Bj?rn Vermeire

    6 jaar geleden
    In Italië kennen ze nog steeds het gebruik van een 'cover charge' die je betaalt per persoon. Gewoonlijk 2€/persoon. Zelfs als je geen bestek of glazen gebruikt, durven ze het aanrekenen.
  • Leopold Vanhoof

    6 jaar geleden
    Dat is pure oplichting maar je bent niet verplicht om daar te gaan.
  • Roger Horemans

    6 jaar geleden
    Ik heb in Italie nog nooit te veel betaald, ga bij de mama eten , geen menu, eten wat de pot schaft , 50€ voor 2 p , wijn inbegrepen , drinken in klein onnozel dorpje 2 glazen witte wijn 1€;,bier 1€ per pint