REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Reddingsschip met 87 migranten na tocht van meer dan een week aangekomen in Spanje

Een reddingsschip met 87 vluchtelingen aan boord is na een dagenlange tocht op de Middellandse zee aangekomen in Spanje. Het schip van de Spaanse hulporganisatie Proactiva Open Arms vaarde deze ochtend rond 9 uur binnen in de haven van Algeciras, in Andalusië in het zuiden van het land. Dat maakte de organisatie op Twitter bekend.

20 reacties

  • Helene Van der Heyden

    6 jaar geleden
    Ge moet maar gek zijn om te zeggen kom maar naar hier de meeste Spanjaarden hebben het niet breed maar ik veronderstel dat ze in Spanje niet de luxe krijgen zoals in Belgie of ze laten ze gewoon door
  • Henri Jordens

    6 jaar geleden
    Als beste reactie nu. Laat ons met zijn allen stoppen in verlof te gaan naar Spanje. Stop met alles wat Spaans is te kopen. Dan worden ze financiel gekelderd.
  • Don Tessers

    6 jaar geleden
    Het is niet zielig het is schandalig de streken van NGO´s en mensensmokkelaars. Nu de route is verlegd naar Spanje, nadat Italië zijn poot stijf houdt door geen schepen met migranten in zijn havens toe te laten. Dankzij het onderonsje wat Pedro Sanchez had met Merkel om zoveel mogelijk migranten toe te laten.
  • Denis Stock

    6 jaar geleden
    Welkom in Spanje :) De tolerantie kent geen grenzen. nog een paar jaren en Europa lijkt meer en meer op een Sterfhuis constructie.
  • Jan Vannuffelen

    6 jaar geleden
    Wanneer worden die schepen gekelderd ? Ik wil daar gerust een bijdrage voor storten .