Sprotje liep zware brandwonden op.
Volledig scherm
Sprotje liep zware brandwonden op. © Henk Deleu

Sprotje met succes geopereerd nadat dierenbeul haar in oven stak

Sprotje, de kat die begin juni door een dierenbeul in een oven werd gestopt, wordt weer de oude. Dat is nu zeker, na een geslaagde operatie gisterenochtend in dierenartsenpraktijk Overleie in Kortrijk. Daar werd een laatste resterende wonde aan de linkerflank van de kat, die kant was het zwaarst verbrand, met succes gehecht. De operatie gebeurde onder verdoving. 

19 reacties

  • Gerd Calluy

    5 jaar geleden
    Blij dat ze weer hersteld is van deze gruwelijke feiten. Wie zoiets doet, is ziek in zijn hoofd en verdient een gepaste straf.
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    "Dierenartsen Overleie, stad Kortrijk en dierenrechtenorganisatie GAIA legden een strafklacht neer bij het parket tegen de dader, Oekraïner A.P" eindelijk!!!! En nu is het de plicht van parket en justitie om dit stuk vuil eruit te zwieren, wij willen hier geen wrede dierenbeulen die dat ook met mensen zouden durven doen,psychopaten!
  • Zulma Terrana

    6 jaar geleden
    Goed nieuws voor de eigenaar van sprotje . Hij mag bij ons een dagje komen logeren .
  • censor

    6 jaar geleden
    Lang leve sprotje !
  • anita van dyck

    6 jaar geleden
    Jef Helfens, jou reactie zegt veel over jou, Fantastisch dat het de goede richting uitgaat met het katje en dat hij een liefdevolle thuis zal vinden. Dikke pluim aan de verzorgers.