Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Albert Heijn roept AH kropsla terug wegens risico op salmonellabesmetting

BinnenlandWinkelketen Albert Heijn roept het product AH kropsla terug omdat het mogelijk salmonella bevat. Het gaat om kroppen sla van minimum 230 gram, verpakt in een open poly en met lotnummer 8712423036949. De sla werd verkocht in de periode van 2 tot 9 augustus 2018. 

7 reacties

  • censor

    6 jaar geleden
    Rauwkost altijd gevaarlijk, is voor de gezondheidsgoeroes....doch onze darmen hebben het er moeilijk mee.....
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Nogmaals ! Nederland wanneer roepen jullie den Albert H. terug ? Albert Heyn wordt stillaan de kringloop-supermarkt ! Voeding met een minimum aan "kwaliteit" ? Bij den Albert moet het (typisch Hollands) "voor een prikkie weze" !
  • Freddy Madou

    6 jaar geleden
    Albert Hein is 1 van de duurste winkels in België, en toch zijn er veel mensen die daar intrappen, hoe dom kan je zijn, je moet eens kijken wat per liter kost of per kilo dan zal je er wel rap achter komen.
  • Peggy Geerts

    6 jaar geleden
    Goed op tijd van AH ! Die hebben wij al lang opgegeten en zijn er gelukkig niet ziek van geworden ... en ja , nu kunnen we hem niet meer terugbrengen he ... wat nu ? Trouwens , als je sla koopt dan ga je die geen volle week in je koelkast bewaren want na 3 dagen is hij al rot .
  • Eric Servaes

    6 jaar geleden
    Nou. Ik doe liever mijn inkopen bij een winkel die hun producten terugroepen ( ook bij mogelijk besmet) dan een winkel die ze gewoon verder verkoopt.