Renaud Emond.
Volledig scherm
Renaud Emond. © BELGA
Standard STA
0
EINDE
0
Cercle Brugge CER

VIDEO. Slordig en inspiratieloos Standard geraakt niet voorbij stug Cercle Brugge

Tweede puntenverlies in drie wedstrijden voor Standard. De Rouches, met vijf nieuwkomers in de ploeg, bleven tegen Cercle Brugge steken op een scoreloze draw.

14 reacties

  • sabine martin

    6 jaar geleden
    we zijn veel verbeterd met preudomme moeten tegen cercle en beveren al punten toe geven wat zal dat zijn voor de hele competitie alweer een sapbad jaar standard zal er nog vlug 6 moeten kopen
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Het was veel beter onder Sao Pinto … de ene clown is dus de andere niet. Triestig matchke waarin alleen de kaarten een beetje kleur gaven.
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Zeker verdiende punt voor cercle ! En standard ? Simpel eh als je niet kunt scoren win je gewoon niet ..... Eh Verder moet je niet zoeken
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Als Agbo en Poco meedoen weet ik genoeg dan winnen ze ook niet tegen Eupen! Poco geen tegensstander en altijd vrij maar kan geen enkele goede center geven en Agbo die kan alleen achteruit spelen en geel pakken! Nog veel succes voor Standard de komende weken!
  • danny buyse

    6 jaar geleden
    Die regels van de voetbalbond zijn toch eigenaardig! Als je minder dan 5 speeldagen krijgt dan mag je toch spelen en wordt je straf uitgesteld bij in het beroep gaan! Krijg je meer dan is die regel niet van toepassing!