© L1

Politie op zoek naar man die uit auto vluchtte na ruzie met bestuurster

De Nederlandse politie is zondagavond bij Ell, niet ver van Kinrooi, op zoek naar een man die op de vlucht is geslagen na een ongeluk op de A2. Dat gebeurde nadat hij in de auto ruzie had gekregen met de bestuurster. Dat liep zodanig uit de hand dat de auto tussen Kelpen-Oler en Grathem tegen de vangrail terecht kwam, zegt een woordvoerster van de politie. Bij het ongeluk waren geen andere auto’s betrokken.

De Limburger

De man stapte na de ruzie uit en vluchtte een nabijgelegen maïsveld in. De vrouw wist de auto veilig aan de kant te zetten en vluchtte naar een tankstation, waar ze de politie waarschuwde. Ze bleef ongedeerd.

De politie is met onder meer een speurhond op zoek naar de ruziemaker. Er is ook een burgernetbericht verspreid. Mensen wordt gevraagd uit te kijken naar een man met een fel blauw t-shirt, fel groene schoenen van Nike en een blauwe broek. Hij heeft een baardje en lange haren.

Waar de ruzie over ging en wat de relatie is tussen de man en de vrouw kon d politiewoordvoerster zondagavond niet zeggen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer